Samenwerking met MAC Cosmetics!!

*Nieuw * Nieuw * Nieuw *

MACDE Visagieschool gaat een samenwerking aan met het fantastische make-upmerk MAC Cosmetics!!

Wat betekent dit en welke voordelen heeft dit voor de student(e)?

• De (aankomende) studenten kunnen optioneel kiezen voor werkpakket van MAC met 40% korting, dus zijn niet verplicht om ons vaste pakket van Make-up Studio te werken. Beide merken zijn van kwalitatief goed niveau, echter is MAC wat kostbaarder.
  • De (aankomende) studenten krijgen in de MAC winkels 20% korting d.m.v. de Studenten pas van MAC.
  • De (aankomende) studenten krijgen een unieke masterclass voor studenten onze school in 1 van de MAC stores en krijgen dan 30% korting op de producten.
  • De (aankomende) studenten krijgen na het behalen van hun diploma een PROmasterclass met eventuele JOBselectie voor MAC.